Header afbeelding

Screens

Screens - een zonwering die vlak voor het raam hangt - wordt steeds populairder als het gaat om buitenzonwering. Het grote voordeel van deze vorm van zonwering is dat screens het zonlicht voor zo'n 80% temperen en tegelijkertijd wel van binnen naar buiten kan worden gekeken. Inkijk van buiten is er echter niet bij! Screens zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zowel handmatig als elektronisch te bedienen. Deze vorm van zonwering is bestand tegen regen, zon en wind.

Weerbestendig

Niet alleen het doek van een screen is weerbestendig. Dat geldt ook voor de omlijsting (profielen) die standaard in crèmewit of een grijzige tint wordt geleverd. Het doek van het screen is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Er is altijd wel een kleur die past bij de uitstraling van uw huis en de tinten die in uw gevel voorkomen. Omdat voor de stof van het doek speciaal behandeld glasvezel wordt gebruikt, is de stof weerbestendig, onbrandbaar en rekt het niet uit.

Wij leveren, monteren, installeren en onderhouden screens voor zowel woningen als bedrijfspanden. Maar voordat wij daartoe overgaan, ontvangen we u eerst graag in onze showroom. Daar tonen we u graag de kleur- en materiaalmogelijkheden en demonstreren we de verschillende bedieningssystemen waaruit u bij aanschaf van screens kunt kiezen.

Afbeelding dealer Woerden 12 Afbeelding dealer Woerden 11