knikarmscherm

Realiseer die begeerde schaduwplek met een knikarmscherm in Woerden

U wilt schaduw op uw terras en wij, bij Euroline Zonwering & Rolluiken, kunnen u alles vertellen over de realisering daarvan.


Vakantie! Het gevoel is er ook meteen, want het is stralend weer. Geen rompslomp, u blijft lekker thuis en de barbecue staat al klaar om in gebruik genomen te worden. U herinnert zich wel van vorige zomers hoe heet het kan zijn: pal in de zon aan tafel zitten. Maak er een feestje van met een knikarmscherm. Schaduw, barbecue en een verfrissend drankje. Uw vakantie kan niet meer stuk.


De toegevoegde waarde van een knikarm

U gelooft gewoon niet uit hoeveel kleuren u kunt kiezen en u kunt ze, door een speciale lijmtechniek, nog combineren ook. En als de zomer ten einde loopt, kunt u de avonden verlengen door het scherm uit te breiden met terrasverwarming en/of led-verlichting. Overige voordelen:


 • Zelfs voor terrassen van 10 meter breed en 4 meter diep zijn deze zonneschermen leverbaar.
 • U kunt gebruik blijven maken van het hele terras, vanwege de horizontale stand van het scherm.
 • Ook binnen wordt het door de dalende temperatuur een stuk aangenamer toeven.
 • Sterk en solide: wat verlangt u nog meer van een constructie?
 • Een weervaste bak beschermt het opgerolde doek.
 • Het scherm belet het verbleken van uw interieur.
 • Het doek wordt niet aangetast voor vuil, water of vet, omdat het speciaal bewerkt is.

 • Hoe is het gebruik van zo’n zonnescherm

  Het op- en afrollen van het doek kan met de hand geschieden d.m.v. een bandopwinder of een draaistang of volautomatisch met een elektrisch systeem met afstandsbediening.


  Moet het scherm onderhouden worden?

  U hoeft niet meer te doen, dan de knikarmen en het doek 1x per jaar goed schoon te maken. Let er wel op, dat het doek na een regenbui goed opdroogt, voordat het weer opgerold wordt in de bak.

  U ziet een knikarmscherm wel zitten? Kom dan naar onze showroom en wij geven u een demonstratie, laten u alle afwerkmogelijkheden zien en voorzien u van deskundig advies.

  Afbeelding dealer Woerden 10 Afbeelding dealer Woerden 07